ja kun leivotaan niin leivotaan sillalalilla että kaikki paikalla olevat voivat syödä kaikkea.
Itse emme ole gluteiinittomia, mutta ystäväpiiristä löytyy totaali gluteiinittomia
Useat omat ohjeet olen muokannut niin että sopivat myös gluteiinittomaan ruokavalioon.
Vehnäjauhon voi liki kaikessa korvata tattarijauholla tai tattari perunajauho seoksella.
Pinattifetapiirakka
Pohja:
1 prk (200g) kermaviiliä
1 kananmuna
2 dl tattarijauhoja
1/2 dl tattarileseitä tai kaurahiutaleita (gluteiiniton)
2 tl leivinjauhetta
Sekoita kaikki aineet yhteen.
Levitä pohja piirakka vuokaan / pienelle pellille
Täyte:
2 x isoa sipulia
n. 150 g tuoretta pinaattia
200 g fetaa
mustapippuria ja suolaa oman maun mukaan.
Juustoraastetta
Paista sipuli ja lisää pinaatti. Paista pinaatti kevyesti pannulla.
Lisää mukaan mustapippuria, suolaa ja purkillenen fetaa palasina ja sekoita hellästi.
Lisää täyte pohjan päälle
Ripottele juusto raastetta pinnalle.
ja paista
200 asteisessa uunissa n. 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti