sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Pinattifetapiirakka gluteiiniton

Meillä leivotaan välillä paljon,
ja kun leivotaan niin leivotaan sillalalilla että kaikki paikalla olevat voivat syödä kaikkea.
Itse emme ole gluteiinittomia, mutta ystäväpiiristä löytyy totaali gluteiinittomia
Useat omat ohjeet olen muokannut niin että sopivat myös gluteiinittomaan ruokavalioon.
Vehnäjauhon voi liki kaikessa korvata tattarijauholla tai tattari perunajauho seoksella.

Pinattifetapiirakka

Pohja:
1 prk (200g) kermaviiliä
1 kananmuna
2 dl tattarijauhoja
1/2 dl tattarileseitä tai kaurahiutaleita (gluteiiniton)
2 tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki aineet yhteen.
Levitä pohja piirakka vuokaan / pienelle pellille

Täyte:
2 x isoa sipulia
n. 150 g tuoretta pinaattia

200 g fetaa
mustapippuria ja suolaa oman maun mukaan.
Juustoraastetta

Paista sipuli ja lisää pinaatti. Paista pinaatti kevyesti pannulla.
Lisää mukaan mustapippuria, suolaa ja purkillenen fetaa palasina ja sekoita hellästi.

Lisää täyte pohjan päälle
Ripottele juusto raastetta pinnalle.

ja paista
200 asteisessa uunissa n. 30 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti