perjantai 25. maaliskuuta 2016

Täytekakkupohja

Maltin juhlia suunnitellessa ihastuin hedelmäkakkuihin,
silti kakkuherkuttelijan makuhermoja kutkutti niin hurjasti,
että päätin tuunata taas vanhaa reseptiä meidän pienelle maitoallergigolle sopivaksi.
Ohje on maidoton, gluteiiniton ja sokeriton!
Herkuttelua hyvällä omalla tunnolla, likisuperfuudilla.


Taatelibanaanikakkupohja
3 dl vettä
1 pkt kuivattuataalelia (200g)
100g  kokosrasvaa
2 luomumunaa
2 luomubanaania (kypsää)


4 dl tattarijauhoja
2 tl leivinjauhetta


1. Keitä taatelit vedessä ja muussaa  banaanin kanssa sauvasekottimella.
Jäähdytä!
Lisää sulatettu voi, munat ja maito.
Seoksesta tulee kuohkea vaahtoisa massa (jos tuntuu liian tiukalle lisää vettä)

2. Sekoita jauhot ja leivinjauhe toisessa kulhossa.

3. Sekoita massa ja jauhot varovasti yhteen ja kaada voideltuun kakkuvuokaan.

4. Laita uuniin 175 asteeseen 45-60min ja koita kakku tikulla koittaen että on kypsää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti